L’ajuntament de Sant Feliu va organitzar la primera jornada virtual Sant Feliu Innova on va reunir un grups d’ ‘expertes’ per parlar de aquesta cosa anomenada Web 2.0. A mi em van invitar i vaig “soltar el meu rollo” on explico que: “la web 2.0 ens ofereix una sèrie de promeses de canvi, de transformació social i de revolució, i més concretament ens ofereix poder. Poder per a la participació en la majoria d’àmbits que coneixem: la política, la comunicació, la cultura, l’administració, etc. El ponent però, va anar més enllà i va fer la següent reflexió: “com estan prenent forma aquestes expectatives de canvi? El futur que es planteja és descoratjador encara que amb el treball actiu serem capaços d’aconseguir les promeses de canvi que ens ofereix la web 2.0”. Son tres minutes de vídeo que vaig a fer amb l’ajut de la gent de audiovisuals de la UOC (gracies per tot Ramón and Co.).
La jornada és una iniciativa del programa municipal d’alfabetització i inclusió digital “Sant Feliu On Line” de la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i pretén ser un àgora virtual d’intercanvi i aprenentatge sobre tecnologies de la informació i la comunicació que en la seva primera edició es centra sobre l’ús de la Web 2.0 i el seu impacte en els diferents escenaris socials. El més curiós, desprès de veure el total dels vídeos, és que ¡nomes són homes els que parlen d’aquesta qüestió!, i si no feu una ullada al grup d’expertes. No hi ha dones que puguin parlar? alguna cosa hem de estar fem malament per a que no hi hagin dones en aquestes àgores, no?
rb3n
joder, estalella! te estás convirtiendo en el puto gurú del internet. cuando necesites un telonero para “calentar” al auditorium me das un toque ;)
ciao!
Elisenda
Jo veig que surten tres dones als videos de la jornada, KARMA PEIRÓ, ESTHER SUBIAS i ANNA PÉREZ, iaxí que d’haver-hi, alguna hi ha, encara que una altre cosa és quins llocs de responsabilitat ocupen les dones en aquest procés.