Taller
18.07.2017 / 17h (durada: 3h)
Sala d’Actes

Públic general

Activitat oberta a tothom i gratuïta amb aforament limitat, cal inscripció prèvia.

Inscripcions: selfiestories.research@gmail.com

El taller s’inscriu en el projecte de recerca ‘Selfiestories y personal data: metodologías híbridas para el análisis de las narrativas visuales en la cultura digital’.

Cada selfie explica una història; el teu també.

Més enllà de tòpics i prejudicis, els usos del selfie són múltiples, però tenen en comú formar part d’una narrativa personal, que es produeix, en bona part, a les xarxes socials. A partir de l’experiència i resultats del projecte de recerca ‘Selfiestories y personal data’,  en aquest workshop volem explorar, de forma pràctica, la vinculació del selfie amb històries quotidianes, extraordinàries, disruptives, activistes o simplement enigmàtiques.  El taller constarà de diferents parts on introduirem el projecte, però sobre tot explorarem històries de selfies, a partir de imatges, hasthtags i altres dades. Treballarem amb diferents configuracions de grups, així com experimentarem amb diversos formats i materials. Porta’ns el teu selfie!

Enllaços d’interès

http://www.selfiestories.net

http://www.mediaccions.net

 

Organitza

Grup de recerca Mediaccions, Universitat Oberta de Catalunya.

 

Produeix

Arts Santa Mònica, grup de recerca Mediaccions (UOC)

 

Col·labora

Estudis de Ciencies de la Informació i la Comunicació, Estudis d’Arts i Humanitats, Estudis de Informatica Multimedia i Telecomunicacions, Universitat Oberta de Catalunya

 

Patrocina

Projecte de recerca finançat per la Fundació  BBVA (Convocatoria de Ayudas a Proyectos de Investigación 2014)