El FADfest és l’esdeveniment anual del FAD que celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de l’any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda que es celebra a Barcelona entre el 6 i el 12 de juny de 2016.

Aquest any, el FADfest es desenvoluparà en dos eixos:

D’una banda, l’eix «El millor disseny de l’any», amb els premis que concedeixen les diferents associacions del FAD, i l’exposició que reuneix les obres finalistes. També dins aquest eix s’organitza el festival de cinema i arquitectura Arqu[in]FILM.

De l’altra, l’eix temàtic d’enguany, que amb el nom «Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny», llança el repte de posar a prova la ciutat des del punt de vista de la sostenibilitat alimentària. Utilitzant la capacitat del disseny de prefigurar nous escenaris, organitzarem un gran dinar per demostrar que una altra manera de produir i consumir aliments és possible.